By : LiNa Pg
Bahan-Bahan:
2 cawan tepung gandum
2 cawan cecair (LiNa Pg gn 1/2 cwn susu cair+11/2 cawan air)
1 sk garam
1 biji telur
2 sb minyak masak/butter cair
Bahan-Bahan:
2 cawan tepung gandum
2 cawan cecair (LiNa Pg gn 1/2 cwn susu cair+11/2 cawan air)
1 sk garam
1 biji telur
2 sb minyak masak/butter cair
Cara-cara membuatnya :
-Satukan semua bahan ke dalam blender dan blend sebati
-Masukkan pewarna kegemaran.Masukkan adunan ke dalam acuan roti jala
-Panaskan kuali non-stick pan
-Kirai/jalan adunan ke atas non-stick pan, biarkan selama 1minit (hingga masak).Kemudian angkat.Lipat/gulung
-Sedap di makan bersama GULAI AYAM.
-Satukan semua bahan ke dalam blender dan blend sebati
-Masukkan pewarna kegemaran.Masukkan adunan ke dalam acuan roti jala
-Panaskan kuali non-stick pan
-Kirai/jalan adunan ke atas non-stick pan, biarkan selama 1minit (hingga masak).Kemudian angkat.Lipat/gulung
-Sedap di makan bersama GULAI AYAM.
Selamat Mencuba ..
Jalan lupa like dan share resepi Oh! Resepi ni ye ..
0 comments:
Post a Comment